Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
Arkadaşının kaza kurşunuyla şehit olan askerin annesi baygınlık geçirdi. Vatani görevini yaptığı Diyarbakır'da Koca köyünde arkadaşının kaza kurşunuyla şehit olan Tokat Niksar doğumlu Komondo Er Doğan Türk'ün (22) Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan annesi Meryem Türk, acı haberi duyar duymaz fenalık geçirdi. Baygınlık geçiren anne Manavgat Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde yarım saat gözetim altında tutuldu.

    Acılı anneye Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aşur Eker, Manavgat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Kuru, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemki Albay Metin Alkay, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Murat Koçanlı, Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin ve İlçe Emniyet Müdürü İsmail Taşkıran ziyaret ederek başsağlığında bulundu.

    Anne Türk ve yakınları, Manavgat Kaymakamlığı, belediye ve sivil toplum kuruluşlarının birlikte hazırladığı özel araçla Tokat Niksar'a yolcu edildi. Şehit askerin Tokat'ın Peltik köyünde toprağa verileceği belirtildi.

Editör: TE Bilisim