Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
Tuzla’da, kontrolden çıkıp karşı şeride geçerek bir kamyonet ile çarpışan panelvan minibüsün sürücüsü, kabin içerisinde sıkıştı. Yaralı sürücüyü itfaiye kurtardı.

Kaza, Orhanlı Mahallesi Kanuni Caddesi üzerinde meydana geldi. Pendik istikametine seyir halinde bulunan Emrah Fidan yönetimindeki 34 PA 352 plakalı minibüs, önündeki kamyona çarpmamak için manevra yapınca kontrolünü kaybetti. Karşı şeride geçen minibüs, Gebze yönüne ilerleyen Ünal Karakuş 34 LNH 96 yönetimindeki kamyonete çarptıktan sonra yaklaşık 50 metre sürüklendi. Minibüs, yol kenarındaki toprak zeminde durdu. Çarpmanın etkisiyle büyük hasar gören minibüsün sol kapısı, kamyonetin kasası ile 'kupa' tabir edilen sürücü bölümü arasında kaldı. Ayaklarından yaralanan Emrah Fidan da minibüsün içerisinde sıkıştı. Fidan, çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri tarafında sıkıştığı yerden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Polis ekiplerine kaza ile bilgi veren kamyonet sürücüsü Ünal Karakuş, minibüsün karşı yönden gelen kamyonun aniden arkasından çıkarak kamyonetine çarptığını söyledi.

Kaza yapan araçların kaldırılmasıyla bir süre tıkanan yol tekrar trafiğe açıldı.

Editör: TE Bilisim