Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı
Kırıkkale'de Zaman Gazetesi dağıtıcısı Sadettin Dumlupınar (34), kullandığı motosikletle yaptığı kaza sonucu hayatını kaybetti. Dağıtıcı Dumlupınar, Yenimahalle Fevzi Çakmak Camii'nde kalınan ikindi namazının ardından, Yenimahalle Mezarlığı’na defnedildi. Kalabalık bir cemaatin katıldığı cenaze töreninde, baba Osman ve uzman çavuş olan ağabeyi Murat Dumlupınar’ın gözlerinden yaş eksik olmadı.

Dumlupınar'ın, etrafında yardımsever ve cana yakın olarak tanındığını ifade den Kırıkkale Zaman Gazetesi Temsilcisi Zihni Duman, "Dumlupınar'ın aramızdan aniden ayrılması bizi derinden yaraladı. Kardeşimize Allah'tan (cc) rahmet, kalanlara sabr-ı cemil niyaz ederim." dedi.

Kaza, Bağlarbaşı Mahallesi Köroğlu Caddesi'nde, Sadettin Dumlupınar'ın idaresindeki 06 BL 4142 plakalı motosikletin bir otomobille çarpışması sonucu meydana geldi. Kazada ağır yaralanan Dumlupınar, 112 ekipleri tarafından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Dumlupınar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İki çocuk babası Dumlupınar'ın hayatını kaybetmesi, ailesi ve Zaman camiasını üzüntüye boğdu.

MOBESE kayıtlarında, motosiklete çarparak kaçan 34 TM 4875 plakalı otomobilin sürücüsü Osman U., evinde yakalandı. Zanlı, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.



Editör: TE Bilisim