En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz
Sivas’ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Bakım Astsubay Çavuş Selçuk Özdemir gözyaşları arasında toprağa verildi. Selçuk Özdemir'in 2 gün önce izne geldiği öğrenildi.

Kırklareli Pınarhisar İstihkâm Alay Komutanlığında görev yapan Bakım Astsubay Çavuş Selçuk Özdemir, 2 gün önce memleketi Sivas’a geldi. Selçuk Özdemir, dün öğle saatlerinde kardeşi Tarık Özdemir ve arkadaşlarının bindiği araç, Sıcak Çermik’e giderken Sivas-Ankara karayolunda kontrolden çıkarak kaza yaptı. Araçta bulunan Tarık Özdemir(18) ile Ahmet(25) ve Alparslan Erdemli(23) yaralandı. Selçuk Özdemir ise kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde kurtarılamadı.

26 yaşındaki Selçuk Özdemir’in cenazesi ikindi namazına müteakip Ulu Cami’ye getirildi. Babası Halis Özdemir ve yakınları gözyaşlarını tutamadı. İkindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Selçuk Özdemir, askerlerin omuzunda bir süre taşındıktan sonra cenaze aracına konularak Yukarı Tekke Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazına Garnizon Komutanı Fatih Celaleddin Sağır, Milletvekili Hilmi Bilgin, Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Faruk Kocacık ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, askeri erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Öte yandan kanser tedavisi görürken hayatını kaybeden Belediye Başkan Yardımcısı Mahir Kuzucu’nun annesi 73 yaşındaki Miyase Kuzucu’nu cenaze namazı da Ulu Camii'nde kılındı.

Editör: TE Bilisim