Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı
Ankara’da viraja hızlı giren bir araç, başka bir otomobille çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı. Kaza sonrası yaralıların yardımına ise o sırada oradan geçen dansçı 'köçekler' koştu. Dans kıyafetleriyle dikkat çeken köçekler, sıkışan sürücüyü otomobilin kapısını kırarak kurtardı.

Olay, saat 03.00 sıralarında, Çankaya Atakule kavşağında meydana geldi. 06 DZ 7333 plakalı otomobilin sürücüsü Fazilet Erdem ve yanında bulunan Hayriye S., viraja aşırı hızlı giren aracın kontrolden çıkarak seyir halindeki 06 FG 261 plakalı otomobile çarpması sonucu yaralandı. 06 FG 261 plakalı aracın kimliği tespit edilemeyen sürücüsü de yaralı kurtuldu.

Kaza sonrası yaralıların yardımına ise o sırada çalıştıkları eğlence mekanından çıkan 2 köçek Bülent Kozak ve Yavuz Cokal yetişti. Hayriye S.'yi sıkıştığı yerden çıkaran köçekler daha sonra diğer yaralılara yardım etmeye çalıştı. Yaralanan 3 vatandaş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından en yakın hastanelere kaldırıldı.

Köçek Bülent Kozak, olay anını şöyle anlattı: "Araç buradan gidiyormuş diğeri de buradan geliyordu. Son sürat çarpıştılar. Burada yaralanan bir kişi oldu, diğerinde de 2 kişi yaralandı. İkinci arabadaki ablayı da biz çıkardık kapıyı kırarak. Burada tekrar ambulansa aldırdık ve şu anda müdahale ediyorlar.” Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla yol ortasından kaldırıldı. Polis konuyla ilgili inceleme başlattı.

Editör: TE Bilisim