İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet! İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet!
Beylikdüzü’nde kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki üst geçite ait korkuluklara çarptıktan sonra yanmaya başladı. Araç içerisinde sıkışan sürücü, feci şekilde yanarak hayatını kaybetti.

Kaza 02.00 sıralarında Kumcular Yolu Caddesi Ambarlı Limanı istikametinde meydana geldi. İsmi ve cinsiyeti öğrenilemeyen sürücü 34 GD 7976 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken kontolünü kaybederek önce aydınlatma direğine ardından da park halindeki 59 VD 151 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, üst geçite ait korkuluklara çarparak durabildi.

Kısa sürede alev alan araç yanmaya başladı. Alev alev yanan araç içerisinde sıkışan sürücü, uzun süre acılar içinde araçtan çıkmak için çabaladı ancak başarılı olamadı. Sürücü, araç içerisinde feci şekilde yanarak hayatını kaybetti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev topuna dönen aracı söndürdü.

Sağlık ekipleri tamamen yanarak tanınmaz hale gelen, ismi ve cinsiyeti belirlenemeyen şahsın öldüğünü belirledi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri delil topladı.

Otomobilin çarptığı park halindeki kamyonetin sahibi Sebahattin Ağraş, “Çok hızlı geliyormuş kontrolünü kaybetmiş. Şu ileride bariyere vurmuş birde gelmiş burada bizim park halindeki araca vurmuş. Araç alev alıyor sonra itfaiye ve polis ekipleri geldi ama yetişemediler. Alev aldı araç yandı. İçinde de ceset duruyor hala çıkaramadılar.” dedi.

Ceset yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Editör: TE Bilisim