‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’ ‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’
Antalya’nın Kepez ilçesi Çamlıbel Mahallesi’nde 13 dönümlük alana 23 derslikli Anadolu Lisesi yapılacak.

    Çamlıbel Mahallesi muhtarını ziyareti sırasında konuyla ilgili açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, imar problemini çözdükleri 13 dönümlük alana, Anadolu lisesi inşa edileceğini duyurdu.

    Milli Eğitim Bakanlığı’nın bütçesini çıkardığı 23 derslikli okulun temelinin, bu yıl içerisinde atılacağını belirten Tütüncü, “Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın en önemli isteği liseydi. Bu isteği yerine getirdik. Antalya’nın en modern okullarından biri olacak Anadolu lisesi, mahallelerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

    Erenköy ve Çamlıbel mahallelerinin muhtarlarını da ziyaret eden Tütüncü, muhtarların hizmet taleplerini dinledi. Tütüncü, Erenköy Mahallesi'ndeki Devlet Su İşleri (DSİ) kanalının sınırındaki köprülerin yenisinin yapılacağını söyledi. 2 parkı yeniledikleri mahalleye, yeni bir yeşil alan da kazandıracaklarını açıklayan Tütüncü, Erenköy’de, 3 bin 125 metre sıcak asfalt, 1790 metrekare beton kaldırım çalışmasını tamamladıklarını dile getirdi. Tütüncü, Çamlıbel’de de 12 bin metrekare parke kaldırım çalışması yaptıklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim