İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
KESK Dönem Sözcüsü ve SES Şube Başkanı Muzaffer Yüksel, AK Parti’nin memleketin dört bir yanını NATO askeri ve ölüm füzeleriyle doldurduğunu ileri sürdü.

Adana’da bir araya gelen bir grup, Türkiye’ye Patriot füzelerinin kurulmasına tepki gösterdi. ABD’nin İncirlik Üssü girişinde bir araya gelen gruptakiler, sloganlar atarak bu ülkenin politikalarına tepki gösterdi. Grup adına açıklamayı okuyan KESK Dönem Sözcüsü ve SES Şube Başkanı Muzaffer Yüksel, AK Parti hükümetine yüklendi. AK Parti’nin bölgesel aktörlük adı altında daha fazla işbirlikçilik yaptığını iddia eden Yüksel, Türkiye’nin NATO’nun yığınağı haline getirilerek işgalin merkez üssü haline getirildiğini ileri sürdü. Gaziantep, Adana ve Kahramanmaraş’a Patriot füzelerinin konuşlandırılacağını hatırlatan Yüksel, “Sözde güvenlik kaygılarıyla Ortadoğu halklarının üzerine yağacak bombalara kucak açan AKP, memleketin dört bir yanını üslerle, NATO askerleriyle, ölüm füzeleriyle doldurmaktadır.” dedi.

Editör: TE Bilisim