MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Ergenekon tertibi ile 5 yılı aşkın süre tutuklu kalan Kıbrıs gazisi emekli yüzbaşı Muzaffer Tekin tedavi gördüğü hastanede 2 NİSAN 2015'de hayatını kaybetmişti. Tekin, Silivri Cezaevi'nde kansere yakalanmıştı.
Kumpasla hedef alındıktan sonra ceza evi şartlarında kanser olan Tekin, tahliye olduğu günden beri yoğun tedavi görüyordu.
Emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin, Kıbrıs Barış Harekatı'nda Kıbrıs topraklarına ilk ayak basan ve en çok çatışmaya giren ekiplere komuta etmişti. Adaya yapılan çıkarmada henüz 24 yaşında genç bir subay olan Muzaffer Tekin, üstlendiği kritik görev ile "Kıbrıs Barış Harekâtının seyrini değiştiren subay" oldu. "Üstün cesaret ve feragat madalyası" ile ödüllendirildi. Kıbrıslılar, Tekin'in komuta ettiği ekibin cephe taarruzu ile ele geçirdiği tepeye de onun anısına "Zafer tepe!" ismini vermişti. Kabri Nakkaştepe mezarlığındadır.
ALLAH RAHMET EYLESİN, MEKANI CENNET OLSUN. EL FATİHA.
Kahramanlık ne yalnız bir yükseliş demektir,
Ne de yıldızlar gibi parlayıp sönmektir.
Bunun için ölüme bir atılış gerekir.
Atıldıktan sonra bir daha dönmemektir...ATSIZ
Kimsenin yaptığı kalmaz yanına
Dokunur mutlaka, tatlı canına
Bugün olmasa da, kalır yarına
Bunların hesabı, sorulur bir gün
Hak nizam elbette, kurulur bir gün.

Seçkin ERDOĞAN

Editör: TE Bilisim