MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!

Paylaştığım bazı yazılara yapılan yorumlarda, düşman, dışgüçler yahudi mason vb. kelimelerin çok sık kullanıldığını görüyorum. Daha önce de söylemiştim, tekrar söyleyeceğim. Dış güçlerin oyunlarından bahsetmeyi seven arkadaşlarımız, acaba bu dış güçler hakkında temel seviyede yorum yapabilecek donanıma sahipler mi?

Mesela, sürekli dış güçlerden bahsedenlerin kaç tanesi, o bahsettikleri dış güçlerin tarihi, edebiyatı sosyolojisi ve siyaseti hakkında bir okuma yaptı?

Ben söyleyeyim, dış güçler diye ortalıkta dolaşanlar, hiç bir şey okumuyorlar, masonluk diyorlar, Yahudiler diyorlar ama bir defa merak edip de Tevrat ne diyormuş, masonluğun temel kaynaklarında hangi dünya görüşü savunuluyormuş gibi endişeleri yok. 

Bir kaç tv dizisinden, bir kaç youtube videosundan ve kendisine hayrı olmayan hacı hoca takımından duydukları bir kaç dedikodu üzerinden bir dünya görüşü yaratıyorlar. 

Bu kadar az çaba ile hiç bir konu hakkında bir fikir sahibi olamazsınız. Aksine sizi ayakta uyuturlar da siz kendinizi doğru yolda zannedersiniz.

ALINTI

Editör: TE Bilisim