Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?
İzmir'de silah altına alınan askerler düğün gibi eğlencelerle birer birer kışlaya uğurlandı. Vatani görevini yapmak için askere uğurlanan 'kınalı kuzular'dan biri de Yenişehir semtinde yaşayan Yavuz ve Sema Apak çiftinin oğlu 20 yaşındaki Tamer Apak oldu.

Ankara'daki birliğine teslim olmak üzere otobüse binmek için yakınlarıyla birlikte İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gelen Tamer Apak, davul zurna eşliğinde oynanan oyun havalarına eşlik etti. Daha sonra arkadaşlarının omuzlarına alınan Apak için en zor kısım ise ailesi ve yakınlarıyla vedalaşmak oldu. Kendisini uğurlamaya gelen herkesle tek tek vedalaşan Apak, annesi Sema Apak (40) ile vedalaşırken gözyaşlarına hakim olamadı. Anne Sema Apak da oğlundan ayrılacağı için gözyaşı dökerken, "Oğlumu askere göndermenin gururunu yaşıyorum" dedi.

Ankara'daki birliğine teslim olmak üzere otobüsle terminalden ayrılmadan önce konuşan Tamer Apak ise askerlik görevine gittiği için çok mutlu olduğunu ve kendisi için hazırlanan uğurlama törenini çok beğendiğini dile getirdi.

Oğlunu askere uğurlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren baba Yavuz Apak (47) ise "Çok güzel bir duygu. Tüm askerlerimiz güle güle gitsinler, güle güle gelsinler" dedi. Apak, vedalaşma sonrası otobüse binerek teslim olacağı birliğine gitmek üzere Ankara'nın yolunu tuttu.
Editör: TE Bilisim