AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk? AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk?
Kırıkkale’de bir apartmanda kiracıların kaldığı dairede yangın çıktı. Anne ve çocuklarının dumandan etkilendiği yangında büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Daireleri yanan aile gözyaşlarına boğuldu, aileyi komşuları sakinleştirdi.

Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde Sanayi Mahallesi 1327 Sokak'ta bulunan bir apartmanın 4. katında Naci ve Gülfinaz Çiçek çiftinin kiracı olarak kaldığı dairede henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Çocuk odasında başlayan yangın diğer odalara da yayıldı. Yangın sırasında evde bulunan aile fertleri, bir üst kata çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, apartmanın 5. katında bulunan aileyi itfaiye merdivenleriyle aşağıya indirdi. Dumandan etkilenen anne ve 2 çocuğu sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye götürüldü. Anne ve çocukları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

İtfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürürken, dairede büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kiracı olarak kaldıkları dairede çıkan yangında eşyalarının büyük bir bölümü yanan aile gözyaşlarına boğuldu. Aileyi, komşuları sakinleştirdi.

Editör: TE Bilisim