İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
İstanbul Gazi mahallesinde bir gruba müdahale sırasında düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Muhammet Fatih Sivri, memleketi Kırıkkale’de gözyaşları arasında toprağa verildi.

Polis memuru Muhammet Fatih Sivri için ilk tören görev yaptığı İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlendi. Yapılan törenin ardından şehidin naaşı Kırıkkale'de bulunan babası ve annesinin yaşadığı Bahçelievler mahallesinde bulunan eve getirildi. Türk bayraklarının asıldığı mahallede okunan duaların ardından şehit polis için helallik istendi. Cenaze, daha sonra Nur Camii'ne götürüldü. Musalla taşına konan tabutun başına gelen yakınları, gözyaşı döktü. Polis memuru Sivri’nin cenazesini ikindi namazının ardından İl Müftüsü Bekir Gerek kıldırdı. Sivri’nin naaşı törenin ardından Yenimahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu arada cenazeye ellerinde Türk bayraklarıyla binlerce Kırıkkaleli katıldı. Cenazeye katılan Kırıkkale Ülkü Ocakları Şubesi üyeleri 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez', 'Kahrolsun PKK', 'Şehidim hakkını helal et bize' sloganları attı.

Cenaze törenine, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Halil Öztürk, il müdürleri, sivil toplum kuruşları, çevre belediye başkanlar, askeri erkan, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

İstanbul Gazi mahallesinde bir gruba müdahale sırasında düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Muhammet Fatih Sivri'nin sözlü olduğu ve dün yapılması planlanan nişan töreninin izinlerin iptal edilmesi nedeniyle ertelendiği öğrenildi. Şehit polisin Eylül ayında da düğün yapmayı planladığı belirtildi.

Editör: TE Bilisim