Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
 Kırıkkale Ülkü Ocakları mübarek Ramazan ayında şehit ailelerini, Taş Medreseli Ülkücüleri ve çok sayıda vatandaşı bir araya getirdi. İftarda bir araya gelen misafirler duygu dolu anlar yaşadı.

Programa MHP MYK üyesi Halil Öztürk, MHP Kırıkkale İl Başkanı, Merkez İlçe Başkanı, Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı, Türkav İl Başkanı, Türkder İl Başkanı, Çankırı Ülkü Ocakları Başkanı, Türk Ocakları Başkanı, Sulakyurt Belediye Başkanı ve Ülkücü Şehit aileleri katıldı.

Programa 1000 kişinin üzerinde bir katılım olurken programda semazen gösterisi ve ney dinletisi yoğun bir ilgi gördü.

İftar programında konuşan Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek:

“Türk-İslam davasına gönül vermiş dava erleri, canlarından can vermiş aziz şehitlerimizin aileleri, Mamak’ta, Ulucanlar da, Tophane’de zulüm ve işkence altında dahi davasını satmayan Taş Medreseliler, Türk-İslam ülküsünün yılmaz bekçileri ve değerli dava arkadaşlarım Kırıkkale Ülkü Ocaklarımızın düzenlemiş olduğu iftar yemeğine hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

Ülkemizin çok zorlu bir süreçten geçtiği şu günlerde sizleri bir araya getirerek birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu ve bizim bir olduğumuz sürece ülkemiz ve milletimiz üzerinde hain emelleri olanların emellerini asla gerçekleştiremeyeceklerini göstermek istedik. Türk Milliyetçileri-Ülkücüler kurşunlara göğüs gerdi, 5000 şehit verdi ülkü yolundan dönmedi. İşkencehaneleri Yusufiye eyledi davasından zerre miktar taviz vermedi. 44 yıllık şanlı mazisiyle bugünlere geldi ve bundan sonra da kutlu ülkü yolunda emin adımlarla yürümeye devam edecektir.

İnanın bana, sizlerin asaleti Türk milletinin güvencesidir. Sizlerin inanmışlığı, sizlerin heyecanı Türkiye’nin teminatıdır. Her biriniz ufuktaki sancak, her biriniz Türklüğün burcusunuz. Her biriniz bağımsızlık abidesi, her biriniz gurur kaynağısınız. Bugün bu salonda Baki Yeşiloğlundaki sadakat, Mehmet Güneşteki inanmışlık, İbrahim Yıldırımdaki azim, Osman Arıcadaki kararlılık,Ruhi Kılıçkırandaki iman mevcuttur.

Ülkücü Hareket varolduğu sürece bayrağımızı indirmeye çalışanlar, vatanımızı bölmeye çalışanlar en korkunç şekilde cevaplarını alacaktır.

Editör: TE Bilisim