Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
Ankara'da evleneceğini öğrendiği eski kız arkadaşının evini basan genç, dehşet saçtı. Tartıştığı kız arkadaşını silahla öldüren genç, aynı silahla intihar etti. Yaşananlara dayanamayan genç kızın annesi ise kalp krizi geçirip, yaşamını yitirdi.

Olay, öğle saatlerinde Etimesgut ilçesi Bahçe Konutları'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, söz konusu konutlarda oturan Aksoy ailesinin 20 yaşındaki kızları Nesrin Aksoy’un Serkan Görgün ile gönül ilişkisi vardı. Ailenin bu ilişkiye onay vermemesi nedeniyle Nesrin ve Serkan ayrılmak zorunda kaldı. Bir süre sonra Serkan Görgün eski kız arkadaşının başkasıyla evlendirileceğini öğrendi. Görgün, bunun üzerine eski sevgilisinin evine giderek Nesrin Aksoy ile tartışmaya başladı. Yaşanan tartışmanın ardından Görgün, yanında getirdiği tabanca ile sevgilisini vurdu. Görgün daha sonra aynı silahla intihar etti. Görgün ve silahla yaraladığı Nesrin Aksoy olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşanan olay nedeniyle şoka giren Nesrin Aksoy'un annesi Nurhayat Aksoy ise kalp krizi geçirdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan anne Aksoy da kurtarılamadı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, evde incelemede bulundu. Yapılan çalışmaların ardından Nesrin Aksoy ve Serkan Görgün’ün cenazeleri Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim