Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe! Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe!
Akkuş’un Kızılelma Beldesindeki Kızılelma İlköğretim Okulu’nda hizmet dolu bir yıl geride kaldı. 2012-2013 yılı birinci dönemde Kızılelma Ortaokulu Okul Aile Birliği, okul idaresi ve öğretmenler tarafından yürütülen çalışma sonunda eğitimde dolu dolu bir yatırımın sonuna gelindi.

Okul aile birliği başkanı Ali Altun 2012 – 2013 yılı birinci döneminde yapılanları anlattı. Başkan Altun, “Bütün sınıflarımızda (14 sınıf) projeksiyon destekli eğitime geçildi. 5 sınıfımıza akıllı tahta kazandırıldı. Belediye, vakıf, dernek ve kuruluşlar ile yaptığımız görüşmeler ile 2000 TL değerinde kitap toplanarak kütüphanemize kazandırıldı. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize giyecek ve kırtasiye yardımları yapıldı. Sınıf panoları değiştirildi. Okulumuza jeneratör getirilmesi sağlandı. Bir vakıf ile iletişime geçilerek okulumuza fotokopi makinası alındı. Okulumuz dış cephe boyası bölgemiz işadamı tarafından yenilendi. Okulumuz alt kat pencerelerine demir korkuluk yaptırıldı. Belediye tarafından ana sınıfı öğrencilerimize oyun parkı yaptırıldı. Okul giriş kapılarının üzeri çatı ile kapatıldı. Okul çatısı belediye personelleri tarafından onarıldı. Okul bahçemizin düzenlenmesi için Ordu İl Milli Eğitim tarafından ihalesi yapıldı. Okulumuz fen laboratuvarı tezgah ve dolapları yaptırıldı. Dershaneler ile iletişime geçilerek, öğrencilerimize SBS hazırlık dokümanları temin edildi. Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Akkuş Halk Eğitim destekli açılan kurslara (Bilgisayar, Kuran-ı Kerim, Okuma yazma) katılım sağlandı. Değişik mahallelerimizden öğrenciler seçilerek, düzenli olarak aile ziyaretleri yapıldı. Mezun öğrencilerimiz yeni okullarında ziyaret edilerek yalnız olmadıkları hatırlatıldı.” Diye yapılan hizmetleri anlattı.

Altun, “Ülkemizin değişik illerinden gelerek çocuklarımıza en iyi ve kaliteli eğitimi verebilmek için fedakarca çalışan, dinlenme zamanlarında ve hatta hafta sonlarında bile öğrencileri için çaba gösteren, onlara rehberlik yapan değerli Kızılelma İlkokulu-Ortaokulu idarecileri ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz. Biz biliyoruz ki “Başarı tesadüf değildir” dedi.

    

Editör: TE Bilisim