İyi Parti'de neler oluyor? İyi Parti'de neler oluyor?
 Cumhurbaşkanının yasal yetki ve görevlerine dönüp koalisyona karışmasını istemek suç mudur ? Simit çalanın yasalara uyularak cezalandırıldığı yerde yolsuzluklar soygun vurgun hırsızlık iddialarının tarafsızca soruşturulmasını adil yargılama yapılmasını istemek suç mudur ? HDP ile kucak kucağa olan CHP ile MHP bir gün bir arada olamaz. Askeri polisi ve güvenlik kuvvetlerini katledenlerin sözcüsü uzantısı olan yapı ile müzakere ortak değil yasaların gereği mücadele edilir.Katil zehirli yılanlarla şeref insanlık yoksunu merhametsiz olanlara ancak yasalar uygulanır. AKP PKK ve CHP Öcalan ile aynı çizgide buluştuğu müddetçe MHP böyle bir ortaklığa rıza göstermesi kafasına kurşun sıkılan astsubay ve eşinin yanında alçakça namertçe öldürülen binbaşıyı yeniden öldürmektir.

Binbaşı ve şehitlerin katilleri ile yoldaş olanlarla koalisyon kurulur mu ? PKK ile açılım yoldaşı olanların MHP için yalan iftira demagoji yapmaları gerçekten utanç verici ilkesizlik ve iki yüzlülüktür. Öcalan'ın idam konusunda bile bilinen gerçekleri iftiralarla saptıran elindeki TV ve yandaş medya ile MHP'ye iftira lağım çukurları oluşturan MHP ve Ülkücüleri her gün açık gizli itibarsızlaşdıran ile nereye kadar yola gidilir. Hazır yoldaşını bulup yoluna devam eden Akil takımı ile barış havarisi kesilenler MHP'ye bu kirli tezgaha ortak edemezler. Çünkü MHP varlık sebebini şehitlerin şehadet sebeplerinden alıyor.

Evlatlarımızın katline bu sorumsuz korkak ve ürkek tavırla daha ne kadar seyirci kalınacaktır ? ABD AB ve İsrail tezgah ve fitnesine Ermeni diasporasına ne kadar seyirci kalınacaktır ? Yiğitçe bedel ödeyerek bu saldırıyı diplomatik ve iç güvenlik boyutu ile çözemeyenlerin içine her gün herkes burnunu sokar. Bu müstemleke takımını bu kadar cüretlendiren hangi pazarlıklar ve zaaflar vardır bu konuda kafa yormayan şehitlerin dökülen kanında vebali vardır. Ülke kan ağlıyor yeni şehitler vermek için evlatlarımız sıraya giriyor. Ama hala ABD ve Alman bakanlara haddini hududunu dersini hatırlatan yoktur. PKK'dan medet uman AKP ve CHP ile kurulan MHP koalisyonu kaç gün sürer ? Ülke sözüne sadık pazara kadar değil mezara kadar sürebilecek Kuran üzerine yemin ederek akit yapanların iktidarına hasrettir. MHP bu yemine ve önce Ülkem ve milletim anlayışı ile ödenecek her bedele hazırdır. MHP anlaşılmadan bu topraklarda huzur bulamayız çünkü Ülkücü Milliyetçi hareketin varlık sebebi yediden yetmişe Türk milletidir.

Sabri Şenel
Editör: TE Bilisim