İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı İhsan Bostancı, eylem planı doğrultusunda yapacakları tarım ve turizm projelerinin bölge illerine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı İhsan Bostancı ve beraberindeki heyet, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan KOP Başkanı İhsan Bostancı, Kalkınma Bakanlığı'na bağlı KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nın görev sahasının Bakanlar Kurulu kararı ile genişletildiğini söyledi. Bostancı, Aksaray, Karaman, Konya ve Niğde'den oluşan bölge illerinin kalkınmasına hız vermek amacıyla 2011 yılında kurulan KOP İdaresi'nin, 6 Haziran 2016 tarihli kararnameye ilişkin ekli Bakanlar Kurulu Kararı ile uhdesindeki illere Nevşehir ve Yozgat'ın da ilave edilerek il sayısının altıya ulaştığını kaydetti. KOP eylem planı doğrultusunda tarım ve turizm projelerinin bölge illerine büyük katkı sağlayacağını dile getiren Bostancı, uygulanacak projeler hakkında bilgiler sundu.

Vali İlhami Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, KOP idaresine çalışmalarında başarılar diledi.Cihan

Editör: TE Bilisim