İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
Eski Sağlık Bakanı ve Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u ziyaret etti. Başkan Korkut, ziyaret anısına Akdağ'a biblo vazo hediye etti.

    Recep Akdağ, memleketi ve seçim bölgesi Erzurum'da incelemelerini sürdürüyor. Recep Akdağ, Yakutiye Belediyesini ziyarette Başkan Korkut ve personel tarafından hizmet binasının kapısında karşılandı. Akdağ, Belediye Başkanı Korkut'tan çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı. Akdağ, Yakutiye Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getirerek, “Yaz çalışma programını iyi yapmak, hızlı çalışmak gerekiyor. Halkımız yapılanı takdir eder, gördüğüm kadarıyla güzel işler yapıyorsunuz. Daha fazlasını da halk bekler.” dedi.

Belediye Başkanı Ali Korkut, Akdağ’ın bakanlığı döneminde herkese nasip olmayacak hizmetlere imza attığına dikkat çekerek, “Sayın Bakanım, sizleri yalnızca biz değil, Avrupalısı Amerikalısı takdir ediyor. Biz Erzurumlu olarak sizinle gurur duyuyoruz. Siz bizim medarı iftiharımızsınız. Yaptığınız büyük hizmetler unutulmayacaktır.” dedi.

Editör: TE Bilisim