AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk? AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk?
 En sonda söyleyeceğimi en basta söyleyeyim virüs ır-k seçer ve nCoV-2019 corona bizi seçmeyecek. Alman fizik antropoloğu “Egon Freiherr” yıllar önce ır-kları kabaca 16 türde incelemiş.Biz Türklere bu alman amcamız Homo sapiens eurasicus Turanid adını koymuş ve (turancılıktan akılda kalır) orta Asya çıkışlı Ege/Akdeniz/Karadeniz alt kültürleri ile birleşmiş kafatası 80 ila 87.3 olan, göz rengi siyah ve kahve, ten rengi buğday olan ır-k demiş.Şimdi herkes yaa biz Türküz diye Gözüne saçına, başına bakacaktır da öyle bir dünya yok arkadaşlar. Biz bu bölgeye göç edince yunan/arap/fars/çok az sırp ır-kı ile kız aldım oğlan verdim diyerek bir çorba olmuşuz ve öyle saf türk filan yok denecek kadar az. Turkiye’de sayısı 5 bini geçmez saf ır-kın. İsteyene DNA testi var 70 dolar Yaptırabilir ki %100 doğrudur.Heke Y-DNA testi acayiptir. Gen dizilimleri sizin bin yıl önceki atanızın ır-kını söyler. Napolyonun babasının amcası (I2a2a) iken kendisi (E1b1b) çıktı ki babasının öz babası olmadığı annesinin başka isler çevirdiği öğrenildi.

Her ır-ka harf ve Alt soylara rakam veriliyor. Atıyorum Türk için (T1a1y) Türk +1arap+1yunan geni var. Test yaptırıp soyunuzu hastalıklara yatkınlığınızı filan öğrenebilirsiniz yaklaşık 1 ayda sonuç çıkar.

 Efenim gelelim bizim şuursuz deli oğlan Corona ya.Peki Turkiye de kaç SARS vakası görüldü?Sıfır arkadaşlar SARS görülmeyen ender ülkelerdeniz biz ve diğerleri de çevremizdeki ülkeler. Bu nCoV-2019 Corona virüsü, hem ACE II proteini ariyor hemde Rs3367 dizin arıyor proteinde. Bu proteinin Ir-klara dağılım yüzdesi ise şöyle;Bu eleman malum bir virüs ve bu virüsün bir Reseptore yani proteine yapışması lazım. Hücrenin yüzeyinde kendini tutunabileceği bir protein lazım her proteine yapışamaz. Iste o protein bunun reseptörü. Peki adı ne bunun. Adı ACE II proteini. SARS virüsünün de tutunduğu protein bu.Bazı ülkelerde ACE2 ve bunun üzerine Rs3367 dizin olması gerekince Türkiye-Yunanistan-Ermenistan-Kuveyt buralarda oran %1 şekline geliveriyor.
Çin %41
Japonya %51
Turkiye %3

Yani bu ihtimalde öyle 100 kişide 1 filan değil haa yanlış anlaşılmasın. Vücuda Giren virüsün tutunabilme ihtimali bu. Oldu da virüsü kaptınız, bunun Antikorlarca parçalanma süreci var şayet parçalanmaz ise virüsün tutunabilme ihtimali %1.  Yani anlayacağınız ihtimali Yok gibi bir şey.

SARS bizim ülkemizde hiç görülmedi. Ve göreceksiniz bu yeni eleman nCoV-2019 tipi corona bizim ülkemize uğramayacak tıpkı SARS gibi.

Tedbirli olalım mı? Tabi ki olmalıyız ama bizden uzak olacak bu işi de çözecek olan ABD. 
Virüs onların virüsü çalan Çin devleti. Çözerler bir şekilde.

Editör: TE Bilisim