Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?
 KOÜ de Ülkücü aday seçimi kazanınca ,hükümet desdeği ile iptal edilen KOÜ konsey seçimleri yenilendi. Hükümet tüm gücü ile bu seçime yüklendi . Acaba hangi bakan bu seçimi illa ki almanız lazım diyerek ,her yolun denenmesine kapı açtı?

Belediye Başkanlarının, Milletvekillerinin, Sendika Başkanlarının Aday Gibi Çalıştığı Seçimde İse Seçim Binasına Basın Mensupları Sokulmamış, Seçim Sürecinde Tüzükte Olmasına Rağmen Adaylara Propaganda Yaptırılmamıştır.
Seçimi Kazanan Metin Geldeş'in partili Destekçileri Ülkücülere Küfür Ederek Tahrik Etmiş ve Bunun Sonucunda İstenmeyen Olaylar Yaşanmıştır.

Yönetimin Süreci Adaletsiz Bir Şekilde Yönetmesi, Siyasi Parti Görevlilerini Aday Göstermeleri Süreci Daha Da Gergin Tutmuştur.Çıkan olaylardan sonra 38 kişiye ters kelepçe takılarak karakola götürüldü. Tabi kimlere kelepçe takıldığını söylememize lüzum yok.

Tüm bu baskılara rağmen, Ülkücü adaya 18 oy çıktı. Ak yanlısı diğer aday Metin Geldaş ise 23 oyla başkanlığa seçilmiş oldu.Yapılan onca baskıya rağmen Milli Menfaatlerinden ödün vermeyen 18 yiğit delikanlıyı kutlamamak elde değil. Her yer bizim olmalı anlayışı sonucunda ,demokrasi burada da yara aldı.

Adaletin olmadığı yerde illaki kavga ve hak arama vardır. Tüm bu haksızlıkların diğer tarafı da var elbet. Diğer tarafta da bir hesap var elbet...

C NAS

Editör: TE Bilisim