Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı! Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı!
Kars’ın Selim ilçesinde, özelikle köyden şehire gelen kadınların yararlanabileceği 'Kadın Yaşam Merkezi' oluşturuldu.

Selim Kaymakamlığı ile ilçe müftülüğünün ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında faaliyete geçirilen merkezin açılışı, Valisi Eyüp Tepe ve İl Müftüsü Mehmet Genç’in de katıldığı törenle yapıldı. Merkezin, özellikle köyden ilçeye gelen emzikli kadınların uğrak mekanı olacağı belirtildi

Vali Eyüp Tepe, açılışta yaptığı konuşmada, merkezin Selim ilçesinde çok önemli bir ihtiyacı karşıladığını söyledi. Vali Tepe, yüzde 80’i köylerde yaşayan ve ihtiyaçlarını giderebilmek için her gün ilçe merkezine eşleri ile gelen kadınların, rahatlıkla istirahat edebilecekleri, zaman geçirebilecekleri, çocuklarını emzirip ilgilenebilecekleri bir mekan ihtiyacının giderildiğini gördüğünü söyledi.

        Bu çerçevede, donatılarını gezip gördüğü ve her ayrıntının düşünüldüğü merkezde internet ortamından çocuk bakımına kadar tüm ihtiyaçların karşılandığını ifade eden Vali Tepe, "Ümit ediyorum maksada uygun olarak burası hizmet eder. İnşallah bu merkezler birle başlayıp devamını getirirler. Diğer ilçelerimiz de buranın vermiş olduğu ışıkla bizlerin de desteği ile bu merkezleri oluştururlar.” dedi.

        Öte yandan açılışa Vali Tepe'nin eşi Emine Tepe de katılırken, Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, Belediye Başkanı Muhittin Yücel, İlçe Müftüsü Ahmet Dilek törende hazır bulundu.


Editör: TE Bilisim