Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe! Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe!
Kocaeli’nden İstanbul’a giden 20 kişilik araca 45 kadın bindi. Üst üste ve kucak kucağa yolculuk yaparak herkesi hayrete düşüren kadınlar, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına saldırdı. Trafik polisleri de aracı durdurarak fazla yolcu taşıma ve eksik belgeden 154 lira para cezası kesti. Trafik güvenliğini tehdit eden aracın ceza kesildikten sonra 45 yolcusuyla yoluna devam etmesi dikkat çekti.

        Görenleri hayrete düşüren olay, İzmit ilçesinde meydana geldi. Cemalettin Sağlam’ın kullandığı 20 kişilik 41 NR 615 plakalı minibüse, 45 kadın bindi. Kadınlar, araca sığabilmek için üst üste ve kucak kucağa oturdu. İzmit’ten İstanbul’da bohçacılık yapmak için gittiklerini söyleyen kadınlar, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına saldırdı. Kadınlar, ısrarlı sorular üzerine, “İstanbul’a işe, bohçaya ve dilenmeye gidiyoruz. Arabada 45 kişi var.” dedi.

        Hürriyet Caddesi’nden Alemdar Caddesi’ne dönen aracı, trafik polisleri burada durdurdu. Araç sürücüsü Cemalettin Sağlam’a fazla yolcu taşıma ve eksik belgeden 154 lira para cezası kesti. Sağlam, bu sırada trafik polislerine dil dökerek ceza kesilmemesi talebinde bulundu ancak engel olamadı. Ceza kesildikten sonra araç aynı şekilde yoluna devam etti.

Editör: TE Bilisim