İskilipli Atıf ve Muhsin Yazıcıoğlu İskilipli Atıf ve Muhsin Yazıcıoğlu
Küçükçekmece’de, alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada yabancı uyruklu kadın bıçaklanarak öldü, 3 kişi ise hafif yaralandı.

Olay, saat 02.00 sıralarında, Tevfikbey Mahallesi Kamil Efendi Sokak 4 numarada meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen bir şahıs, birlikte yaşayan Türkmenistan uyruklu Medine Koray, Mihriban Gurbanova, Frol Kocika ve başka kadınların da bulunduğu eve geldi. Evde alacak verecek meselesi yüzünden kavga yaşandı. Zanlı bıçağını çekerek kadınlara saldırdı. Mihriban Gurbanova olay yerinde hayatını kaybetti. Medine Koray ve Frol Kocika ile ismi öğrenilemeyen bir kadın hafif yaralandı.

Sokak sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı açamadı. Ekipler, itfaiyenin yardımıyla cam koruma demirlerini keserek içeri girdi. Yaralı 3 kadın ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Mihriban Gurbanova’nın cenazesi ise polis ekiplerinin incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü.

Apartmanda oturan Kadir Demir isimli kişi, “4 kişi kalıyorlardı evde. Fazla tanımıyorduk kadınları. Sadece görünce selam alıp veriyorduk. Evlerine gelen giden çok oluyordu. Sorduğumuzda kardeşim diyorlardı. Birden polis ekiplerini gördük, aşağıda indiğimizde olayı öğrendik. Kapıyı açamadılar itfaiye ve biz yardım ettik açtık” dedi. Polis ekipleri olaydan sonra kaçan faili yakalamak için soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim