Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
Kuzey Doğu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreteri Rıfat Altan, Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi'ni ziyaret etti.

MÜSİAD Şube Başkanı Abdullah Mustafa Güvenli ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Bekmez tarafından ağırlanan KUDAKA Genel Sekreteri Rıfat Altan, ziyarette Erzurum`la ilgili proje ve yatırımlara değindi. Altan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyet dile getiren Güvenli, başarılı ve samimi çalışmalarından dolayı Altan'a teşekkür etti.

İçişleri Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Şube Müdürlüğü’ne atandığını belirten KUDAKA Genel Sekreteri Altan ise çalışma sürecinde kendisine ve kurumuna desteklerinden dolayı Güvenli ile Bekmez’e şükranlarını sunduğunu dile getirdi.

KUDAKA Genel Sekreterlik görevine 2009’un son ayında atandığını hatırlatan Altan, Erzurum’da görev yaptığı 3 yıl boyunca ajansın sorumluluk bölgesi olan Erzurum, Erzincan ve Bayburt’un kalkınması için var gücüyle çalıştıklarına vurgu yaptı. Altan, “Görev süresince bizlerin yanında, bizlere yardımcı olan MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Mustafa Güvenli ve yönetimine bize vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

    Altan ayrıca, 25 Ocak'ta Erzurum'dan ayrılacağını da ifade etti.

Editör: TE Bilisim