AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk? AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk?
Osmaniye’nin Kadirli ilçesine bağlı Kesikkeli köyü muhtarı ve azaları, jandarma komutanının kendilerine küfür ettiği gerekçesiyle istifa etti.

İddiaya göre; camii minaresi inşaatı yüzünden Kesikkeli’ye gelen Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan Bozgedik, kaçak kum alındığını ileri sürerek Muhtar Murat İspir ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Bozgedik’in küfür ettiği ileri sürüldü.

Muhtar İspir, önceki yıllarda meydana gelen depremlerde kullanılmaz hale gelen cami minaresini yapmak için köylerinin içinden geçen Ceyhan Nehri yatağından kum aldıklarını aktardı. Muhtar İspir, “Minaremizde çatlaklar vardı ve tehlike arz ediyordu. Bizde minareyi yeniden yapmak için kolları sıvadık. Kum ihtiyacını da köyümüzün içinden geçen nehir yatağından aldık. Bunu duyan İlçe Jandarma Komutanı Bozgedik, köye gelerek bizimle tartışmaya başladı. Daha sonra bana küfür etti. Komutana tepki için azalarım Hacıveli Uğureli ve Mustafa Başpınar ile birlikte görevimizden istifa ettik.” dedi.

Olayın ardından Jandarma Komutanı Hakan Bozgedik hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan İspir, bu işin peşini bırakmayacağını kaydetti.

Hakkında idari soruşturma başlatılan Jandarma Komutanı Hakan Bozgedik ise küfür iddialarının yalan olduğunu söyledi.
Editör: TE Bilisim