MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
 MHP Yolsuzluları hırsızlıkları vurgun soygun yalama düzenini örten veya halının altına süpüren olamaz.MHP asker polis öğretmen hemşire ve bebek katillerini baş tacı eden sahte barış havarilerinin yolunu açan Kürdistan'ın doğumuna ebelik yapamaz.MHP binlerce yıllık devlet geleneklerini yok kabul eden, bu ilkeleri taht saltanat ve servet düzenine alet eden,ikbal avcılarının yeni yoldaşı koltuk değneği olamaz.Öcalan konusunda her türlü iftira ve gerçekleri saptıran ve bunu iğrenççe siyasete alet edenler aynı kalleşliği kurulacak federasyon ve yeni yapının ortağı suçlusu MHP yi yaparak Kürdistan için tek engele vurucu darbe yapmak istiyorlar.Sözde Barış süreçlerinin en uyumlu yoldaşları AKP PKK ve yedek lastiği halklara özgürlük isteyen CHP değil midir? Yıllarca İmralı Kandil ve Oslo sürecinde önce gizli sonra yüzsüz ortak olan aynı hükümetin uyumlu ortakları zaten kendileri değil midir?
Kendi gerçeklerini millete anlatmakta acze düşen,algı komplolarına uğrayan MHP bu kalleşliği millete nasıl anlatabiliriz? Güneydoğudan veya ülkenin her bölgesinden şehit gelmesini isteyen alçaktır.Hiç bir evladımızın burnunun kanamasını isteyen insanlık düşmanıdır.Ama bu ülkenin kuruluş kutlu ve mübarek değerlerini korumak için bayrak tek vatan tek devleti Allahı bir bildiğimiz gibi son ferdine kadar savunmak şehitlere verdiğimiz şeref ve namus sözümüzdür.Küresel kanlı çetelerin Irak Suriye oyunu ve figüranların ellerini ovuşturmaları bir gerçeği asla değiştirmeyecektir.
ABD ve işbirlikçilerinin oluşturdukları bataklıklarda büyütüp besledikleri İŞID'i bombalama adı altında Arap ve Türk köyleri bombalanıyor. PYD denilen PKK uzantısına yol açan rol arkadaşları ile bu topraklarda mücadele kıyamete kadar sürer.Türkiye bölgesinde küresel çeteler eliyle etnik fitne ateşine atılmış ABD bir kez daha suç üstü yakalanmıştır. Buna çanak tutan açıkça bu süreci bitirmeyenleri ne tarih ne bu millet asla affetmez.Kürt kardeşim bu ihanet sürecine çanak tutarsa yarın kan gözyaşı birlikte akar bu kör dövüşünün bizim tarafımızda kazananı olmaz ama asıl karlı küresel çete ve kanlı irinli korosu olur.Türk milleti hep birlikte yediden yetmişe uyanıp er geç hesap soracaktır. Bu uyanış olmadan iktidar bu kanlı oyunun figüranı olmaktan çıkıp bunu açıkça beyan etmedikçe MHP bu kanlı tuzağa düşmemelidir.

Editör: TE Bilisim