DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!


Osmaniye’nin Bahçe ilçesine bağlı Yukarı Karderesi köyünde, kurtlar kuzulara saldırdı. Bazı hayvanlar telef oldu, bazıları yaralandı.

Geçimini hayvancılık yaparak kazanan Sarıoğlu ailesi, sabah saatlerinde karşılaştıkları manzara ile şoke oldu. Sabah uyandığında koyunları görmeye gittiğini belirten Zeynep Sarıoğlu, parçalanmış ve yaralı koyunlarla karşılaşınca şok yaşadığını belirtti. Oğlu Fatih ve eşi Yaşar Sarıoğlu’na acı gerçeği anlatmakta zorlandığını belirten Zeynep Sarıoğlu (56), geçimlerinin hayvancılık olduğunu belirterek, devletin zararlarını karşılamasını istedi.

6 torun sahibi Zeynep Sarıoğlu, köylünün ekim ve mera alanlarının daraldığını belirterek, devletin kendilerine de sahip çıkmasını istedi. Zeynep Sarıoğlu, “Devlet bize ya silah versin ya da bizi ve hayvanlarımızı korusun. Bize sahip çıksın, bize yer göstersin” dedi. Fatih Sarıoğlu da köylerinin yabani hayvanları yaşatma sahası ilan edildikten sonra yabani ve yırtıcı hayvanların getirilip köylerine bırakıldığını iddia etti.

Editör: TE Bilisim