Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz
 Türkiye ise PKK ile muhatap ve şeytan üçgeni Oslo kandil İmralı sürecine mecbur bırakılarak bölünme surecine sokuldu. PKK bağımsızlıktan hiç vazgeçtimi? Vermekle daha neremize dayanacaklarını kestirmek çok zor değildir. Direnerek bedel ödeyerek var olduk. Kaçarak teslim olarak ver kurtul, at kurtul, kaç kurtul politikaları ile başkalarına ancak paspas olunur.

Kan ve göz yaşı oluk oluk akıyor namuslar kirletiliyor insanlar göç ve ölüm arasında tercih yapmak zorunda bırakılıyor. İnsanlar etnik ve mezhep temelinde biri birine kırdırıldı insansız alanlara yeni otoriteler kuruldu plan işliyor maşalarla taşeron ve işbirlikçilerle siyonist haçlı ittifakı yol alıyor. Artık ülkenin güneyi karnı açık ameliyat edilmiş hasta gibi sınır güvenliği kalmadı. Havadan oraları bombalayanlar karadan PKK PYD güçlerine yol açarak ikinci İsrail olan Kürdistan'ın kilometre taşları döşeniyor.

AKP bu istikrasızlığa ve büyük İsrail projesine çanak tutup şantaj tehdit ve baskılara boyun eğiyor. İkinci İsrail ve Ermenistan yada Kürdistanı kim kuruyor? Bunu tahmin etmek veya görmemek bakar körlük, duyan sağırlık veya konuşan dilsiz olmak değil midir? İsrail, AB ve ABD büyük Kürdistanı göstere göstere kuruyor. Yaşanan insanlık dramı ile göçün çilesini garipler çaresizler mazlumlar çekerken fatura bu mazlum milletin devletine çıkarılıyor.
İnsanlık vicdanı taşlaşmış petrol ve yer altı kaynaklarını kan ve göz yaşı karşılığı paylaşırken ağıtlar Arapça Türkçe yakılıyor zafer naraları İbranice ve İngilizce atılıyor. Şimdilik bölge Kürtleri peşmergeler bayram ediyor çünkü siyonist haçlılar onları özel muameleye maruz tabi tuttular.

Ela gözlerine kara kaşlarına hevesmi kaldılar? Bu gün bu kıyak(!) cazip hale getirilip Türkmenin Arabın kan ve gözyaşının bedeli olarak Kürtlere altın tepside huzur olarak sunulsa da bir gün Allah bunu fitil fitil burunlarından getirecektir.Çünkü zulüm karşısında kardeşine sahip çıkmayan gerçek Müslüman olabilirmi? Bu dilsiz şeytanlığa soyunmak Oslo Kandil İmralı şeytan üçgenine asker olmak hiç kimseye huzur getirmez. Bir gün haçlılar ve siyonistler bölgeden mutlaka gidecektir. Ama bölgenin insanları bu coğrafyada sonsuza kadar yaşamaya devam edecektir.Herkesin biri birinin yüzüne bakacak yüzü olmalıdır. Kardeşlik birlik bütünlük birlikte yaşama kültürü ve insanlık değerleri Müslümanlık değerleri yara almamalıdır. Bu bölgeye batılılar hep geldiler ve tabanlarını yağlayarak geri gittiler yada toprağın bağrına gömüldüler.

Türk milleti henüz oyunu fark etmedi. Bu fark edildiğinde gök kubbe zalimlerin başına mutlaka yıkılır. Mazlum için Allah bu asil milleti görevlendirir yıldırım şimşek kasırga olur ihanetin bağrına saplanırız. Allah bizimle zalimin zulmü varsa mazlumun Allah'ı vardır.Bu topraklarda etnik bölücü fitne ateşi değil kardeşlik kazanmalıdır.Bölünür ayrılırsak bu topraklara kimse sığmaz birlikte dört beş katı insanı bu topraklar rızıklandırır.Bu nimetlerin birliğin kardeşliğin kıymetini bilmeyenler için mevcut nimet ve huzurdan olmak kaçınılmazdır.

Editör: TE Bilisim