Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe! Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe!
Samsun merkeze bağlı Canik ilçesinde, belediye ve TOKİ işbirliğiyle yapılan toplam 2 bin 688 konuttan oluşan Kuzey Yıldızı'nda, satışa çıkarılan 675 konuta başvurular 8 Şubat'ta sona eriyor.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, konut satışlarının beklenenin üzerinde gittiğini belirterek, son başvuru tarihinin yaklaştığını hatırlattı. Genç, Canik ilçesi sınırları içerisinde yeni bir şehir doğduğunu, Samsunlulardan başvuru için geç kalmamalarını istedi. Toplam 750 milyon lira bütçeyle 383 dönüm alan üzerine kurulan ve 3 etaptan oluşan Kuzey Yıldızı Projesi tamamlandığında, yaklaşık 14 bin insana çağdaş yaşam imkânı sunacağını ifade eden Başkan Osman Genç, "İçerisinde anaokulu, ilköğretim okulu, lisesi, alışveriş merkezleri, sosyal donatıları, spor alanları, özel hastanesi, karakolu, camisi ile eksiksiz bir yaşam alanı olan Kuzey Yıldızı, Samsun'un gururudur. Bunu, Canik Belediyesi olarak başarmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Canik ilçesinin, her geçen gün geliştiğini ve değiştiğini vurgulayan Başkan Osman Genç, "Sürekli büyüyen ilçemiz, Samsun'un ve bölgenin cazibe merkezi haline gelmiştir. Nüfusumuz her geçen gün artıyor. Bu da ilçemizin tercih edildiğini gösteriyor. Samsun'un yeni merkezi haline gelen Canik, insanlarımıza başka yerlerde olmayan olanaklar sunmaktadır. Canik modern yaşam alanları, alışveriş merkezleri, kültür, spor ve eğitim olanakları ile herkesi ağırlamaya hazır." diye konuştu.

Canik'in, şimdiden bölgenin gözbebeği haline geldiğini ifade eden Başkan Genç, "Canik'te çağdaş yaşam alanlarına ait her şey mevcut. İlçemizin 50 yıllık, 100 yıllık planlarını yaptık. Hurdacılar Bölgesi'ni kentsel dönüşüme açtık, yakın zamanda cezaevi de kalkacak. Hayallerin gerçeğe dönüştüğü Canik büyümesini sürdürecek. Kuzey Yıldızı'nda konut başvuruları 8 Şubat'ta sona eriyor. İnsanlarımız, hızla büyüyen Canik'te yerlerini şimdiden ayırtmalı." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim