Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!
Ankara'da bir beyaz eşya mağazasına giren hırsızlar 7 adet LED televizyonu araçlarına yükledi. Kadın hırsızlardan biri mikrodalga fırını da götürmek istedi. Bina sakinlerinin olayı farketmesi üzerine kadınlar mikrodalga fırını atıp kaçtı.

Altındağ ilçesi Uluğbey Mahallesi Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Caddesi üzerindeki bir beyaz eşya mağazası sabaha karşı soyuldu. İddialara göre, plakası alınamayan kırmızı bir otomobil ile beyaz eşya mağazasına gelen 2'si kadın 3 kişi, beraberlerinde getirdikleri oksijen kaynağı ile önce demir kepenkleri kesti. Kepengin kesilen parçalarını çıkartan hırsızlar, yanlarında getirdikleri kaldırım taşını fırlatarak mağazanın cam kapısını kırdı. İçeriye giren hırsızlar, kısa sürede duvarda ve sehpaların üstünde duran çeşitli ebatlardaki 7 LED televizyonu kısa sürede çaldı. Dışarı çıkardıkları televizyonları geldikleri otomobile yükleyen hırsızlardan biri, içeriden mikrodalga fırını da çıkardı. Ancak gürültü üzerine uyanan bina sakinlerinin balkona çıkmasıyla panikleyen kadın, elindeki mikrodalga fırını yere atıp otomobile bindi. Bina sakinleri koşarak aşağıya inmelerine rağmen hırsızlar çaldıkları 7 LED televizyon ile birlikte araçlarıyla hızla uzaklaştı.

Cam kırılması sesine uyandıklarını anlatan apartman sakinleri, hırsızları ilk önce apartmanın çatısında aradıklarını söyledi. Daha sonra, balkondan aşağıya baktıklarında ise iki kadın ve kapüşonlu bir erkek gördüklerini belirten vatandaşlar, kadınlardan birinin elindeki mikrodalga fırını yere attıktan sonra araçlarına binip hızla uzaklaştıklarını söyledi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, etrafta inceleme yaptı. Olay Yeri İnceleme ekipleri de parmak izi ve delil çalışması yaptı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim