Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz
Burdur Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri kullanmadıkları giysilerini ihtiyaç sahibi insanlara verecek. Temizlenmiş ve ütülenmiş olarak okula getirilen yaklaşık 250 parça giysi, Burdur Belediyesi ekiplerine teslim edildi. Okulda teker teker kontrol edilen elbiseler, öğrenci ve öğretmenler tarafından poşete konuldu.

Belediyenin ‘Gönülden Gönüle’ birimine toplanan eşyaların teslim edildiğini belirten Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Sami Bülbül, toplum hizmeti ve duyarlılık oluşturmak istediklerini söyledi. Öğrencilerin hepsinin en az bir kıyafetle destek olduklarını bildiren Müdür Bülbül, “Okulumuzda bir yardım kampanyası düzenledik. Destek olan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Bu hizmetin ulaştırılmasında Belediyemizin çok önemli bir katkısı var, böyle bir birim kurmuş. Onlara da teşekkür ediyoruz.” dedi.

İhtiyacı olanlara yardımcı olmak için kampanya düzenlediklerini anlatan Anadolu Lisesi öğrencisi Özge Yalçın, arkadaşları arasında bu bilinci oluşturdukları için kendilerini mutlu hissettiklerini kaydetti. Kullanılmayan ve küçük gelen eşyaları okulda topladıklarını anlatan öğrenci Fatih Yılmaz, “İhtiyacı olanlar için topladık. Çok mutluyuz, güzel bir iş yaptık. İnşallah yerine ulaşır ve ulaşacağına da eminiz.” şeklinde konuştu.

Teslim aldıkları eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını aktaran belediye görevlisi Burak Akyol, emeği geçenlere teşekkür etti. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından belediye aracına yüklenen giysiler, ihtiyaç sahiplerine ulaşmak üzere yola çıktı.

Editör: TE Bilisim