Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Muğla'nın Milas ilçesinde, zihinsel engelli ve özel sporculara uzman antrenörler eşliğinde haftanın 5 günün çeşitli branşlarda spor eğitimi veriliyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından engelli çocuklara yönelik çeşitli branşlarda düzenlediği spor eğitimlerine Milas ilçesinde de verilmeye başlandı. Daire Başkanı Ali İnan, engelli çocukların spor eğitimleri ile fiziksel gelişimlerini sağlamak ve sosyalleşmelerine katkıda bulunmayı hedeflediklerini söyledi. İnan; "Engelli vatandaşlarımızın tüm sosyal aktivitelerden herkes gibi eşit bir şekilde yararlanabilmesi gerekiyor. Bizde Büyükşehir Belediyesi olarak engelli çocuklarımızın arkadaşları ile birlikte spor yapabildikleri, sosyalleşip geliştikleri etkinlikler düzenliyor ve bu etkinlikleri yaygınlaştırarak yapmaya devam ediyoruz." dedi.

Milas Şehir Stadyumundaki antrenmanlara pazartesi ve cuma günleri 09.00-11.00 saatleri arasında Önal Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinden gelen öğrenciler, salı ve perşembe günleri sabah grubu çalışmaları Gökkuşağı Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri katılıyor. Öğleden sonraki çalışmalarda Otizm Grubu öğrencileri ise Milas Karate Salonunda eğitimler veriliyor.

Editör: TE Bilisim