DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
Bursa’da bir kişi, iddia oynarken internetten tanıştığı bir kişinin, maç sonuçlarını bildiğini söylemesine inanarak hesabına 250 TL yatırdı. Ancak maç sonuçları tutmayınca telefonuna ulaşamadığı şahıs tarafından dolandırıldığını anladı.

Edinilen bilgiye göre; Gemlik ilçesinde ikamet eden İ.Ç. isimli şahıs, 17 Mart günü saat 11.30 sularında internet üzerinden tanıştığı kişinin kendisine bütün maç sonuçlarını bildiğini söylemesine inandı. İ.Ç., internette yazıştığı şahsın kendisine maç sonuçlarını bildiğini ve bunları maç başlamadan önce hesabına para yatırması halinde maç sonuçlarını söyleyeceğini belirtmesine inandı.

İnternetteki şahsa inanan İ.Ç., karşıdaki dolandırıcının verdiği hesaba 250 TL para gönderdi. Ancak maçlar oynandıktan sonra şahsın iddia ettiği gibi söylediği maç sonuçları tutmadı. Bunun üzerine şahsın konuşmayı kestiğini ve dolandırıldığını anlayan İ.Ç.’nin, polise dolandırıldığı şeklindeki müracaatı ile tahkikata başlandı.

Editör: TE Bilisim