Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına
Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, yeni hizmet binası inşaatına başlandığını ve yapının 2015 yılında tamamlanacağını söyledi.

        Mustafa Aygün, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman’ı ziyaret etti. Karaduman ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Aygün, burada yaptığı konuşmada, daha önce gerçekleştirmeyi planladığı ziyaretin elde olmayan nedenlerle geciktiğini belirtti.

        Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası inşaatı hakkında bilgiler veren Aygün, bir kaç ay önce başlayan inşaat çalışmasının devam ettiğini söyledi.

        Mevsim şartları nedeniyle inşaat çalışmalarının nispeten yavaş ilerlediğini anlatan Aygün, şöyle devam etti: “İnşaatın bitim süresi için verilen süre 2015 yılının sonu. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Havaların normalleşmesi ile birlikte çalışmalar aynı şekilde devam edecek. Yeni binanın bitmesi ile birlikte şehrin çeşitli yerlerindeki dağınık vaziyette olan birimlerimizi bir araya getireceğiz. Hem personel anlamında ve hem de araç anlamında, malzeme anlamında bir şekilde tasarrufa gidilmiş olacak. Daha rahat bir çalışma ortamına gececeğiz."

        Polis ile halk bütünleşmesine büyük önem verdiklerini anlatan Aygün, bu çerçevede, kentin en işlek caddesinde başlattıkları sivil yaya devriye uygulamasının olumlu sonuçlar verdiğini söyledi.

        Aygün, "Yapılan ihbarlara en kısa sürede ulaşmayı amaçlıyoruz. Yapmış olduğumuz değerlendirmeler ve tespitlerde ekiplerimizin sokaklardaki olaylara intikal etmede mesafe kat ettiklerini görüyorum. Halkın emniyet personeline karşı bu uygulama sonucu olumlu bir bakış açısı kazandığını gözlemledik." dedi.

Editör: TE Bilisim