DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
Maltepe'de yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı. Yaşanan can pazarında yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Kaza, Cevizli Mahallesi Altan Sokak ile Füsun Sokak kesişiminde meydana geldi. Yunus Sami yönetimindeki 34 M 4559 plakalı yolcu minibüsü Altan Sokak'ta ilerlediği sırada Füsun Sokak'ta ilerleyen Fahrettin Özbakıcı yönetimindeki 34 EMK 55 plakalı kamyonet aniden minibüsün önüne çıktı. Süratli olduğu iddia edilen minibüs sürücüsü duramayınca kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüs sürücüsü Sami ile birlikte altı yolcu ve kamyonet sürücüsü Özbakıcı yaralandı. Kazada hafif yaralanan yolcular kendi imkanları ile minibüsten çıkarken durumu daha ağır olan yolcular çevreden yardım için gelen vatandaşların yardımı ile minibüsten çıkartıldı. Ağır şekilde yaralanan kamyonet sürücüsü Özbakıcı ise olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından aracından çıkartılarak ambulansa konuldu. Yaralı yolcular da sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildiler. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan yolcular, minibüsün biraz süratli ilerlediğini ve aniden bir çarpışmanın meydana geldiğini söyledi. Kazada minibüs yolcularından Ayşe Başak, Ece Güldemir ve ismi belirlenemeyen 4 yolcu ile birlikte 8 kişi yaralandı.

Hafif şekilde yaralanan minibüs sürücüsü Sami ise normal şekilde ilerlerken Özbakıcı yönetimindeki kamyonetin ara sokaktan aniden önüne çıktığını ve duramadığını söyledi.

Cihan

Editör: TE Bilisim