İyi Parti'de neler oluyor? İyi Parti'de neler oluyor?
Beşiktaş'ta bir polisin yaralanmasıyla sonuçlanan hırsız polis kovalamacasına neden olan market soygununa ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde hırsızların soygunu nasıl gerçekleştirdiği saniye saniye görünüyor.

Olay saat 06:00 sıralarında Beşiktaş Nüzhetiye Caddesi üzerinde meydana gelmişti. Ulus Mahallesi Ahmet Adnan Saygun Caddesi'nde hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen zanlılar ile polisler arasında kovalamaca yaşanmıştı. Nüzhetiye Caddesi'nde şüphelileri taşıyan otomobil ile polis ekip otosu kafa kafaya çarpışmıştı. Kovalamaca sırasında zanlılar polis ekiplerine ateş açması üzerine ekipler de anında karşılık vermişti. Olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edilmişti.

Kaza sırasında hafif şekilde yaralanan polis memuru Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Otomobil içinde yakalanan zanlılar gözaltına alınarak Emniyete götürüldü. Araçta zanlılara ait ve hırsızlıkta kullanıldığından şüphelenilen bir adet demir kesme makası ile 2 tabanca ele geçirildi. Zanlıların kullandığı otomobilin plakasının sahte olduğu belirtildi.

Öte yandan zanlıların karıştığı market soygununa ait güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı. Polisle kovalamaca yaşayan hırsızların marketten ürünleri çalma anı saniye saniye görünüyor.
Cihan

Editör: TE Bilisim