Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
Marmara Üniversitesi Rektörlüğü, son günlerde bazı medya kuruluşlarında yer alan ‘öğretim üyelerinin ödemelerinde usulsüzlük’ yapıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını savundu.

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Son günlerde bazı basın organlarında yer alan haberlerde 2002-2005 yıllarında Marmara Üniversitesi Vakfı’na ait Academic Hospital ve Tıp Merkezinde görevlendirilen Öğretim Üyelerimize yapılan ödemelerde usulsüzlük olduğu iddia edilmektedir. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyelerinin 2002-2005 yılları arasında Vakıfta görevlendirilmeleri 2547 sayılı YÖK kanununun 38. maddesine göre Üniversite Yönetim Kurulu kararı ile yapılmıştır. Söz konusu döneme ait görevlendirmeler yürürlükteki mevzuat çerçevesinde gerçekleştirilmiş olup, bahse konu işlemlerde herhangi bir usulsüzlük bulunmamaktadır. İlgili web sitesi ve bazı medya organlarında bir takım belgeleri kaynak göstererek Marmara Üniversitesi’nin zarara uğratıldığı şeklindeki iddiaları ve Rektörlüğümüze atfedilen haksız ve yanıltıcı ithamları tekzip ediyoruz.”

Editör: TE Bilisim