Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına
Muğla’nın Marmaris ilçesine gelen Rusya’nın eğlence televizyonlarından MTV’nin sahibi Nikolay Kartoziya ve 180 kişilik yönetici kadrosu, mehter takımı ile karşılandı. Intourist’in 2013’ü Rusya’da 'Marmaris Yılı' ilan etmesinin ardından MTV’nin sezon ve 'Pianitsa' isimli yeni müzik kanalının açılışını ilçede yapmasının, iyi bir tanıtım atağı olduğu belirtildi. Marmaris, ayrıca Rusya’nın eğlence kanallarından MTV’nin sezon açılışı ve yeni açılacak kardeş müzik kanalı Pianitsa’nın da gala gecesine ev sahipliği yapacak. Rusçada 'cuma' anlamına gelen Pianista televizyonunun galası da bu gece bir restoranda yapılacak. Gecede, 70’li yılların ünlü grubu Boney M de sahne alacak.

Marmaris Turizm Birliği (MARTAB) Genel Koordinatörü Sedat Kirt, ancak çok büyük paralar harcanarak yapılabilecek reklamın, az da olsa para alınarak yapılmasının çok güzel olduğunu belirterek, “MTV, Rusların en önemli eğlence kanalı. MTV kendine bağlı ikinci bir müzik kanalının açılışını yapacak. Bu kanalın lansman tanıtımı ve gala gecesi için seçtikleri yer ise Marmaris oldu. Bu bizim için gurur verici. Diyebiliriz ki bu organizasyon, Marmaris’te bu güne kadar sektör adına, turizm ve tanıtım adına gerçekleştirilen en önemli organizasyonlardan. 180 kişilik üst düzey yönetici kadrosu ve teknik ekiple geldiler. Üç gün boyunca ilçemizde misafir ediyoruz.” dedi.

Lemar Tur şirketi sahibi Levent Güner ise 7 – 8 ülke ile yarıştıklarını ve 6 aylık bir çalışma sonunda bu organizasyonu gerçekleştirmeyi başardıklarını ifade etti.

BlueBay Otel'in sahibi Mustafa Feyzullah da MTV’nin yeni lansmanı yapılacak Pianitsa’nın tanıtımının Marmaris ve Türkiye için çok önemli olduğunu, İspanya, İtalya, Yunanistan gibi ülkelerin elinden bu organizasyonu almayı başardıklarını ifade etti.

Rusya’da faaliyet gösteren MG turizm müdürü Tatiyana Mostibrotskova, bu organizasyonu neden Marmaris’te yaptıklarını şu cümlelerle anlatı: “Ben Türkiye’yi iyi biliyorum; insanlarını, misafirperverliğini… Eğer önemli bir iş yapacaksanız, güvenilir bir yerde yapmak istersiniz. Bu yüzden Marmaris’i seçtik.”

Editör: TE Bilisim