İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
 Arazide cemaat halde namaz kılan Türk askerlerinin fotoğrafı sosyal medyayı salladı.

Cemaat halinde namaz kılan askerlerin fotoğrafı bir anda gündem oldu. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yayılan fotoğrafta askerler cemaat halinde secdede görünüyor.

Dağda cemaat halinde namaz kılan askerlerin fotoğrafı gündem oldu. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yayılan fotoğrafta askerler cemaat halinde, silahların yanın secdede görünüyor. Nerede, ne zaman çekildiği bilinmeyen fotoğrafa sosyal medya tarafından yoğun ilgi ve destek geldi.

Fotoğrafa dikkat edildiğinde yazın çekildiği anlaşılıyor. Yakın bir zamanda çekildiği tahmin edilen fotoğrafta Mehmetçik teröristlere rağmen dağda namaz kılmaktan vazgeçmiyor. Kamuflajlarının üst kısmını ve botlarını çıkarmış halde 10 askerin secdede göründüğü fotoğrafta silahlar da hazır halde yanlarında duruyor.
Daha önce de cemaat halinde namaz kılan askerlerin fotoğrafları sosyal medyada gündem olmuştu. Sosyal paylaşım sitesi twitter'da yayılan karede, imamla beraber 49 asker düz bir damın üstünde, 5 saf halinde cemaat yaparak namaz kılarken görüntülenmişti.


Editör: TE Bilisim