MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Üniversite tercihleri sonrasında yüzde 100 doluluk oranına ulaşan Melikşah Üniversitesi’nde kayıt heyecanı başladı. İlk günden öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği kayıtlarda üniversite kaydına gelen ilk öğrenci Makine Mühendisliği’ni kazanan İbrahim Hakan Doğan oldu.

"Üniversite sınavlarına bir yıl bu bölüm için hazırlanmıştım" diyerek duygularını ifade eden Doğan, “Melikşah Üniversitesi’ni ilk araştırdığımda herkesten olumlu görüşler aldım ve tercihimi yaptım. Bugün burada olup kaydımı yapmaktan çok mutluyum.” dedi.

Melikşah Üniversitesi’ni kazanarak bu sene ilk defa kayıt yaptıracak öğrenci ve velilerini tebrik eden Rektör Prof. Dr. Mahmut Dursun Mat kayıtlar öncesi yaptığı açıklamada, “Üniversitemizde iyi bir eğitimden sonra öğrencilerimiz iyi yerlerde iş bulabilecekler ve hayata çok iyi bir şekilde hazırlanacaklardır. Üniversitemiz son yıllarda fiziki ve akademik alt yapısına çok ciddi yatırımlar yapmıştır. Bunların neticesinde görüyoruz ki üniversitemiz yüzde yüz doluluk oranına ulaşmıştır.” dedi.

20 bölümde 781 kontenjanın tamamını doldurarak Türkiye’nin sayılı üniversitelerini geride bırakıp vakıf üniversiteleri arasında ilk beş içerisinde yer almayı başaran Melikşah Üniversitesi’nde kayıtlar 3-7 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Editör: TE Bilisim