Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!
Memurlar Vakfı (MEVA) Sincan Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan Futbol Turnuvası’nın bu yıl 18.’si düzenlendi. Futbol turnuvası finalinde kupayı kazanan takım Sincan Vergi Dairesi Müdürlüğü takımı oldu.

    31 Aralık 2012 tarihinde başlayan 4 grupta lig usulü oynanan maçlar, 22 takım 220 oyuncu ile gerçekleşti. Turnuva sonunda gülen taraf Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı'nı (TÜTEV) yenen Sincan Vergi Dairesi Müdürlüğü takımı oldu. 3’üncülük için Şahinler ile Yerel Yönetimler Kulübünün oynadığı maçta sevinen taraf aynı zamanda geçen yıl final oynayan Şahinler takımının oldu. Birinci olan Sincan Vergi Dairesi Müdürlüğü takımı, kupayı Memurlar Vakfı (MEVA) Sincan Şube Başkanı Erdoğan Avcu'nun elinden aldı.

    Maçta ikinci olan Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı'nın kupasını Şube Başkanı Erhan Sancaktaroğlu verdi. Şahinler takımının 3.'lük kupasını Türkiye Eğitim ve Sevgi Derneği Şube Başkanı Hayati Durmuş verdi.

    Yoğun programı nedeniyle ödül törenine katılamayan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç telgraf göndererek, vakfın yaptığı faaliyetlerinden dolayı tebriklerini iletti. Memurlar Vakfı Sincan Şubesi Tertip Komite Başkanı Satılmış Korkmaz, şunları söyledi: "Çok güzel müsabakalar oynandı, maçlarda centilmenliklerin ön planda tutuldu. Önümüzdeki yıl yapılacak olan 19. futbol turnuvasının daha da kapsamlı olacağını ve bütün kurumların turnuvaya davet edileceğini belirtti."

    Turnuvaya katılan tüm takımlara katılım belgesi verildi.

Editör: TE Bilisim