Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
 Fox TV'de Fatih Portakal'ın konuğu olan Meral Akşener 1 Kasım seçimlerinde MHP den neden milletvekili adayı yapılmadığı sorusunu cevapladı. 
Bu sabah İstanbul Le Meridien Otel'de gerçekleştirdiği basın toplantısında Olağanüstü kongre çağrısında bulunan eski MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Meral Akşener Fox TV'de Fatih Portakal'ın sorularını yanıtladı.

Akşener, hakkında en fazla merak edilen konu olan 1 Kasım seçimlerinde neden aday yapılmadığı sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

Akşener'in Portakal'ın sorusuna medyayı kastederek 'Sizin yüzünüzden' cevabını vermesi deneyimli sunucuyu şaşkınlık içinde bıraktı. 1 Kasım erken seçimlerinde MHP listelerinde kendine yer bulamayan Akşener, Bahçeli'nin medyada adının çok sık geçmesinden rahatsızlık duyduğunu iddia ederek, MHP liderinin "Hep Meral Akşener derseniz üzerini çizerim" sözlerini hatırlattı.

Editör: TE Bilisim