Önemli ve çeşitli fikirlerden insanların bulunduğu Ekşisözlük'teki Meral Akşener başlığına bakıldığında paylaşımlardan İYİ Partiyi desteklemeyenlerin bile teslim ettiği bir hak var. O da Meral Akşener'in siyaset enerjisi...

Anayasa referandumunda Anadoluyu neredeyse köy köy dolaşan Akşener, aynı enerjisini her yerde gösterdi. Bir çok cenazede önce o geldi baş sağlığı diledi. Düğünler, toplantılar vs hiç birini boşvermemeye çalıştı.

İyi Parti kurulduktan sonra da bir gün doğuda Mardin'de bir başka gün Edirne'de görür olduk.

Ekşisözlüğe yansıyan takdirlerden biri de mealen şöyleydi... "Hopa İlçe başkanlığı tabelasını 1 Aralık'ta astılar.. peşinden 2 Aralık'ta Meral hanımın geleceğinin afişi asıldı. Bu nasıl bir enerjidir. Hopa burası.. yurdun öte ucu..."

Karadeniz gezisi ile ilgili Yeniçağ haberi ise şöyle:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yurt genelindeki ziyaretleri devam ediyor...

Akşener, Artvin programı için sabahın erken saatlerinde Trabzon Havalimanı'na geldi. İYİ Parti kurmaylarının da hazır bulunduğu karşılamada, VIP salonu önünde bekleyen bir grup genç meşale yakarak Akşener’e sevgi gösterisinde bulundu.

Karşılamada ‘Karadeniz’in gelini Trabzon’a hoş geldin’ yazılı pankart dikkat çekti. Burada bir süre partililerle görüşen Akşener, vatandaşları da selamladı.  

Sosyal medya hesabından havalimanı ve uçakta çekilmiş fotoğraflarını paylaşan Akşener, fotoğraflara "Adım adım Türkiye yollarındayız. Bugün kendilerine misafir olacağımız #Karadenizli hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımızı sunmayı bir borç biliriz. Bizimle birlikte #TürkiyeİYİolacak diyen milletimizin tüm fertlerine selam olsun. Doğudan batıya, kuzeyden güneye #TürkiyeİYİolacak" notunu düştü. Akşener'in bu paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

İşte o paylaşım:

KARA YOLUYLA ARTVİN'E HAREKET ETTİ

Trabzon'daki görüşmelerini bitiren Akşener, kara yoluyla Artvin'e hareket etti. Akşener'e çok sayıda vatandaş araçlarıyla eşlik etti. 

Artvin'e doğru hareket eden araç konvoyunu durduran vatandaşlar, Meral Akşener'e sevgi gösterilerinde bulundu.

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan Akşener, "Karadeniz'in yiğit insanları yolumuzu sevgileriyle aydınlatıyor. Bu sevginin gücü, bu sıcacık insanların verdiği enerjiyle #TürkiyeİYİolacak demek için #Artvin yolundayız"ifadelerini kullandı.

Hatay’ı bekleyen acil çözüm önerileri! Hatay’ı bekleyen acil çözüm önerileri!

KONVOYDA ÜZÜCÜ KAZA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir'in Trabzon'dan Artvin'e ilerleyen konvoyu, Rize'nin Fındıklı ilçesi Kıyıcık Tüneli'nden geçerken, partililer ve gazetecilerin bulunduğu 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada yerel gazeteci Sami Özçelik yaralandı, araçlarda hasar oluştu.

ARTVİN İL BAŞKANLIĞI BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kara yoluyla geldiği Artvin’de partisinin il başkanlığı binasının açılış törenine katıldı.

Burada polislerle tokalaşan Akşener, daha sonra parti binasın açılışı için İl Başkanlığı önüne gitti. Açılış anında elindeki makası Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın eşi Gönül Aydın’a vererek kurdeleyi kesmeni istedi. Kesilen kurdele ile İYİ Parti Artvin İl Başkanlığı binasının açılışı gerçekleşti.



"KARINCA KARARINCA DESTEK OLMAK İSTİYORUZ"

Parti binasında gazetecilerin gündemdeki konulara ilişkin sorularını yanıtlayan Akşener, partinin kuruluşundan 1 ay 1 hafta geçtiğini, bugün 4'üncü ili ziyaret ettiklerini söyledi. Genel Başkan Yardımcıları, Genel İdare Kurulu ve Kurucular Kurulu üyeleriyle illeri gezdiklerini hatırlatan Akşener, "İllerde ayrı ayrı esnaf ziyaretinde bulunuyoruz. Ben arkadaşlara gittiğimiz illerde yerel ürünlerden satın almalarını söylüyorum. Hem öğreniyor, hem dinliyoruz, hem talepleri alıyoruz. Hem de karınca kararınca o şehre bir miktar paramız kalsın diyoruz" dedi.

DÜNYANIN EN BÜYÜK ATATÜRK HEYKELİNİN ÖNÜNDE FOTOĞRAF ÇEKİLDİ

Meral Akşener, Artvin Atatepe'de bulunan dünyanın en büyük Atatürk heykelinin önünde fotoğraf çektirdi.

AKŞENER'DEN BİR PAYLAŞIM DAHA

Meral Akşener, Twitter hesabından bir paylaşımda daha bulundu. 

"Daha iyi bir Türkiye, daha iyi bir #Artvin için; gerilimler, üzüntüler, kavgalar, ayrışmalar bitsin diye buradayız. #ArtvinİYİolacak, #TürkiyeİYİolacak" ifadelerini kullanan Akşener, iki de fotoğraf paylaştı.

Editör: TE Bilisim