İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet! İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet!
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi’nin, Genel Başkan adayı Meral Akşener hakkında, “Ben MHP için bir paralel projesi isem baş paralel bu durumda Sayın Bahçeli oluyor” sözü üzerine inceleme başlattığı öğrenildi. 

Meral Akşener, önceki gün CNN Türk’te katıldığı programda; Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmelettin İhsanoğlu'nun çatı adayı gösterildiği dönemde bunun bir ‘paralel’ projesi olduğunu iddia edenlerin, şimdi de kendisine yönelik aynı iddiaları söylediklerini belirtmişti. Akşener, sözlerinin devamında, "Eğer bu çevrelerin iddiaları doğru ise yani Sayın İhsanoğlu bir paralel projesi ise ben de MHP için bir paralel projesi isem baş paralel bu durumda Sayın Bahçeli oluyor. Ama bu doğru değil. Türkiye'de son dönemde birisinin kafasına bir taş düşse bundan birkaç yıl evvel Ergenekoncu'ydu, şimdi paralelci, yarın ne olacak bakacağız." ifadelerini kullanmıştı. 

İddialara göre: MHP yönetimi, MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener'in MHP Lideri Bahçeli ile ilgili ''Başparalelci'' sözleri için inceleme başlattı. MHP, Akşener'in partiden ihracını isteyecek.

Editör: TE Bilisim