Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı! Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı!
 Şurası unutulmamalıdır ki, Türklerin "Kızılelma Ülküsünde" her Türk'ün ayrı bir görevi vardır.

Kimisi asker olur, kumandan olur Fetih yapar ama kimisi de öncü olur... en az savaşan kadar çileli bir yolculuğa çıkar... kellesini koltuğa alır ve kızılelma'ya önden gider.

Malazgirt'ten çok önce, Türk öncüler Kızılelma Ülküsüne bağlı olarak Anadolu topraklarına girmiş ve gelecek Türk ordularının sağ salim gelmesi için çalışmışlardır. Bu amaçla gerektiğinde papaz kıyafeti bile giymişlerdir.

Aynı şey İstanbul'un fethinde de olmuştur.

Şimdi buraya alıntılayacağımız Meral Akşener anısını dinlerken bunlar aklımıza geldi.

Dün akşam Türkiyem TV'de yayınlanan programda, Yavuz Selim Demirağ, 21 senelik anısını anlattı...

İşte o anı:

...

Yavuz Selim Demirağ:

Alparslan Türkeş’e gelelim isterseniz. Benim meslek hayatımda da sizi ilk tanıdığım güne dönmek istiyorum. 1995 seçimlerinin hemen ertesi. Yeni milletvekili yemini etmiştiniz galiba. İstanbul Atatürk Havalimanı… ben genç bir gazeteciyim. Türkeş bey rahmetli, Almanya’ya gidecek. Benden rica ettiniz, “görüştürebilir misiniz?” diye… gittim. “ama.. beni tanımayabilir, siz benim ağabeyimi tanırsınız.. Nihat beyi tanırsınız, söyleyin..” dediniz…

Gittim rahmetliye..” efendim Kocaeli (DYP) Milletvekili sayın Akşener sizinle görüşmek istiyor… “tabii!” dedi ve içeri girdiniz…

Orada tanıştınız. Daha önceden de tanışıyorsunuz ama…

(Meral Akşener: “tabi ağabeyimle daha fazla tanışırdı”)

 Ama ben tanık oldum. O zaman Milliyetçi Hareket Partisi, çok az bir farkla barajın altında kalmıştı.

Ve siz, Alparslan Türkeş’e…

EFENDİM, HİÇ MERAK ETMEYİN… EN AZ SİZİN KADAR ÜZÜLDÜM AMA 1 MİLLETVEKİLİNİZ VAR! demiştiniz… akabinde uzun bir sohbetti o ve Ankara’da yeniden bir araya geldiniz…

...


Tüm olup biteni yeniden sorgulamamızı ve Meral Akşener'e yapılan saldırıları yiğitçe birlikte göğüslememizi gerektiren bir tanıklık, Yavuz Selim Demirağ'ınki..

Eminiz ki Başbuğ ile Meral Akşener'in Ankara görüşmesinde neler konuşulduğu da gün gelecek tanıklarıyla ortaya çıkacaktır.

Böyle bir dirayete sahip kız kardeşimizin bugün AKP yandaşı kanallarda iffetine laf ediliyor.

ve acıdır ki, siyasi mülahazalarla bir kesim sessiz kalıyor!

"Lanet olsun sizin siyasetinize.. her şey siyaset değil!" demek geçiyor Ülkücü'nün içinden... Hiç bir dava siyasi kalıba sığmaz, dava daha büyüktür.

Haberalp olarak, biz siyaset gereği görmezden gelenlerden olmayacağız...

(Haberalp Özel)





Editör: TE Bilisim