Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
Tam bir alçakça ve iğrenç montaj...

"Yurtta sulh, cihanda sulh" ilkesi var. Suriye'de veya Irak'ta bu ilke ile hareket etseydik, akan kana ortak olmaz onun bunun taşeronu olmazdık.

Bu doğrultuda izah edilen konuşma; ahlak insaf ve insanlıktan yoksun biçimde darbeci katillerin bildirisi ile irtibatlandırıldı. Bu ülkede "yurtta sulh" cihanda sulh" diyen milyonlar var. Biz de "yurtta sulh, cihanda sulh" diyoruz...

Darbe girişimi gecesi, bu işe tevessül eden alçaklar "yurtta sulh konseyi" ilan ettiler diye, Meral Akşener'in sözlerinden o aşağılık insanlarla birlikte olduğu izlenimi veriyor. El insaf!

Darbeci katiller "Allah bir" derse herkes darbeci mi olacaktır?

15 haziran MHP olağanüstü kurultay tarihidir. Meral hanımın konuşmasında bu tarih anlatıliyor... Bu nasıl alçak bir saptırma montajıdır? Kimler, hangi karanlık mahfiller yaptı bu montajı?

Adam olan biraz mümîn müslüman gibi davranır?

Meral Akşener demokratik hakkını kullananan bir siyasetçidir. Başbakan olacağım demek suç mudur? Bu nasıl bir siyasi ahlaksızlıktır? Tasvip eder veya etmezsin; delilin varsa ispat eder, suçluysa mahkum edersin ama bu tertip, tezgah ve tuzak, kuyuyu eşenleri o.koyuya düşürür.

Yazıktır bu insanlara... bu taleplerin cevabını millet verir. Seviyeyi bu denli düşürmek ve bu zeminden medet ummak, hiç kimseye fayda sağlamaz.

Şimdi sosyal medyada yayılan ahlak dışı montaj kaseti sizlere sunuyoruz.
 


(Haberalp)


Videoyu izlemek için oynat tuşuna tıklayın.

Editör: TE Bilisim