‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’ ‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’
Bütün engellemelere ve siyasi korkulara  rağmen  yüzbinlerce ülkücü merhum Büyük Ozanımıza son insani ve İslami görevi ifa etmek için Samsun'da  idik...
Yüzbinlerce ülkücü arkasından gözyaşı döktü ve tekbirlerle ebediyete uğurladık.
Ancak daha düne kadar ozanımızın Türkülerinden  feyiz alan,  onun şiirleri ile coşan, merhum Ozan'ın yanında fotoğraf çektirmeyi kendilerine onur  adleden, sanatçıılığı da ondan öğrenen bizim kuşağın sanatçıları; korkudan  ne taziye mesajı yayınladılar ne de cenaze merasimine katıldılar!. ülküdaşlık hukuku bu kadar basit mi? İnsanlığınızı ve İslami hassasiyetlerlerinizi de  mi kaybettiniz?.. Daha düne kadar Bahçeli'ye ağza alınmayacak sözler söyleyen, hakaret eden  ve milyonlarca ülkücüyü yıllar boyu aşağılayan her türlü kötü sözü söyleyen en ağır hakaretler yapan kişiye onun partisine methiyeler dizmeye başladınız, onların sunduğu imkanlar size tatlı geldi değil mi?.. Onların (akape)  ve cenazeye katılmamanız  konusunda talimatla ülkücüleri engelleyen siyasi iradenin programlarına katılıp para kazanmak sizi sanatçı kişiliğinizden fikir ve ideallerinizden  uzaklaştırdı yazıklar olsun size!..
Bunları bir kenara not ettik!!!!
Artık sizin türkülerinizi şarkılarınızı dinlemeyeceğiz, çıkardığınız kasetleri ve CD lerinizi almayacağız, sizi hiç bir programımıza da davet etmeyeceğiz... Bu da böyle biline!!!
"Ülkücü Sanatçı" kimliği  ile merhum Ozan Arif hakkında taziye mesajı yayınlayan, bu islami görev için bizatihi cenazesine katılan cesur ve şahsiyetli  sanatçılarımızı yürekten kutluyorum.
Allah onlardan razı olsun
Merhum Ozanımızın cenaze namazını  kıldıran ve namaz öncesi muhteşem konuşması ile ilahiyatçı  Prof.Dr. Mehmet Okuyan idi...
Hocaefendi dini konulardaki icazetsiz onurlu duruşu, ifade ettiği ezber bozan doğrular, islami ve beşeri hassasiyetleri ile siyasi iradeye teslim olmayan sağlam kişiliği her zaman takdir edilen birisidir.

ERDİNÇ BALCI

Editör: TE Bilisim