En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz
Mersin merkez Toroslar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı araçta bulunan 2 Suriyeli hayatını kaybetti, 3'ü de yaralandı.

Kaza, saat 00.30 sıralarında Çavuşlu Mahallesi 207. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Suriye uyruklu Alaeddin Abdulsamet (26) idaresindeki 33 SAB 097 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce park halinde duran bir araca çarptı, hız kesmeyen araç daha sonra bir sitenin istinat duvarına çarparak durabildi.

Kazada, araç sürücüsü Alaeddin Abdulsamet ile Belal Almasri (30) olay yerinde feci şekilde can verdi. Aynı araç içerisinde bulunan isimleri öğrenilemeyen Suriye uyruklu 2’si çocuk 3 kişi de yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Suriyeli vatandaşların cesetleri Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Cihan

Editör: TE Bilisim