Meteoroloji’den yağmur uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü ülke genelinde ve özellikle kıyı Ege'de gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun genelinde aralıklarla görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; kıyı Ege (İzmir, Aydın, Muğla ve Balıkesir’in batı ilçeleri) Çanakkale, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (20-50 mm), Antalya, Adana, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde kuvvetli (20-50mm) ve yer yer çok kuvvetli (50-75 mm) olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre hava sıcaklığı; kıyı Ege’de 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak, mevsim normalleri civarında, iç kesimlerde yer yer altında seyredecek.

Bazı illerde beklenen hava durumu ile günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle...

Özgür Özel’in ziyareti ve düşündürdükleri! Özgür Özel’in ziyareti ve düşündürdükleri!

ANKARA

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olmak üzere 22 derece.

İSTANBUL

Parçalı çok bulutlu, doğu ilçeleri hafif sağanak yağışlı; 22 derece.

İZMİR

Parçalı ve çok bulutlu, yerel olarak kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; 21 derece.

ADANA

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların; yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.) ve 23 derece.

ANTALYA

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların; yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.) olmak üzere 20 derece

Editör: TE Bilisim